2009/03/09

Η Αναστασία προτείνει: "Βασίσου πάνω μου" του Χόρχε Μπουκάϊ.


Θα πρέπει να 'ναι η χρονιά του, αλλιώς δεν εξηγήται!
Μετά το διεθνές (και ελληνικό) best seller "Να σου πω μια ιστορία" και το "Ιστορίες να σκεφτείς", οι εκδόσεις Opera συνεχίζουν την έκδοση των έργων του ψυχοθεραπευτή Χόρχε Μπουκάι με το "Βασίσου πάνω μου", ένα βιβλίο που αναλύει μοναδικά τις συνθήκες ζωής των σύγχρονων σαραντάρηδων που συνεχίζουν -παρά τις ανθεκτικές νευρώσεις τους- να αναζητούν την ισορροπία και την ευτυχία παλεύοντας με τις αντιξοότητες της καθημερινότητας.

Πρωταγωνιστής, ο γνωστός Ντέμιαν από το "Να σου πω μια ιστορία", που ετοιμάζεται να μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του φέροντας στους ώμους του ένα διαζύγιο, αρκετές δύσκολες σχέσεις, την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, μία τρυφερή αλλά και πιεστική εξηνταπεντάχρονη μητέρα, μία απαιτητική καριέρα νεφρολόγου και πολλούς άλλους φίλους και φίλες.

Η Αναστασία μας προτείνει για διάβασμα, το τρίτο της σειράς, βιβλίο του Χόρχε Μπουκάϊ με τίτλο "Βασίσου πάνω μου", από τις εκδ. Opera animus.

Πρόκειται για ένα βιβλίο, όπως λέει η ίδια, που συντρόφευσε ευχάριστα τις καλοκαιρινές της διακοπές και για όσους αναρωτιώνται πως αυτό μπορεί να συμβεί, μ'ένα βιβλίο που αναφέρεται στην ψυχοθεραπεία του νεαρού ήρωα της ιστορίας που ακούει στο όνομα Ντέμιαν, δεν έχουν παρά να ψάξουν στο λεξικό την ερνημεία της λέξης αναψυχή, κατά την προσφιλή συνήθεια του Μπουκάϊ...

"Μόλις κατεβήκαμε, φυσικά, της ζήτησα το τηλέφωνό της, αλλά η Πάουλα, αν και δεν αρνήθηκε ευθέως, μου είπε χαμογελώντας πονηρά:

«Γιατί να μη δώσουμε μια ευκαιρία στην τύχη;» ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου